TennisTerschuur

  Hoe werkt het online betalen?

https://tennisterschuur.nl/paypal/

 

Het is ook mogelijk te betalen met een tikke/betaalverzoek. Stuur dan even een appje naar 06-18489822 (Martin).
Paypal heeft de voorkeur, omdat je dan alles zelf kan doen en wij niet handmatig dingen hoeven te doen.
Maar voel je niet bezwaard om een betaalverzoek op te vragen.

Paypal

In een paar stappen stel je een eigen PayPal account in. Deze heb je nodig om de tickets voor Tennis Terschuur te kunnen afrekenen. PayPal wordt wereldwijd gebruikt, is veilig en makkelijk in te stellen.

 

1. Aan de slag met paypal

Maak je eigen paypal account aan. Klik hiervoor op de button ‘Aan de slag’.

2. Vul alle gegevens in

Vul alle gevraagde gegevens in en bedenk een sterk wachtwoord. Verderop laten we zien hoe je tweestapsverificatie aanzet.

3. Vul het formulier in

Op dit nieuwe formulier vul je je telefoonnummer in en je adresgegevens. De eerste aanvinkmogelijkheid om ingelogd te blijven raden we af. Mocht je de nieuwsbrief willen ontvangen, dan kan je dat aanvinken. Vink in ieder geval de onderste optie aan.

4. Shoppen met paypal

In het nieuwe scherm kies je voor de optie ‘Shoppen met PayPal’. Deze optie zorgt ervoor dat je op onze website kunt betalen.

5. Koppel bankrekening

Vul hier je IBAN bankrekeningnummer in. PayPal zorgt er op die manier voor dat je kan betalen en dat het van je rekening wordt afgeschreven. Online en via de app kan je zien welke afschrijvingen er hebben plaatsgevonden. Het is ook mogelijk je creditcard te koppelen.

6. Extra beveiliging

Voor ieder online account – maakt niet uit waar – is het voor de veiligheid handig om tweestapsverificatie in te stellen. Dit betekent dat je naast je inloggegevens nog een extra beveiligingslaag hebt ingesteld. Ga hiervoor in je account naar het tabblad veiligheid. Stel daar tweestapsverificatie in.

7. Kies verificatiemethode

Kies bij het instellen van de tweestapsverificatie voor de manier die jij het prettigst vindt. Als je kiest voor ‘Een code per sms sturen’ dan krijg je iedere keer dat je inlogt of betaalt een code gesms’t die je naast je gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen. Als je kiest voor ‘Een verificatie-app gebruiken’ dan heb je op je smartphone de verificatie-app van Google of Microsoft nodig. Deze app geneert een code en logt je in bij PayPal.

8. Betalen met PayPal

Nadat je je PayPal-account hebt ingesteld, kan je gaan afrekenen bij Tennis Terschuur. Lees hier hoe je je online bij ons registreert en waar je online de tickets kan kopen. Klik op je het bedrag in het reserveringssysteem, dan krijg je dit scherm te zien. Hier log je in op je PayPal-account om de tickets te betalen.

9. SMS-bericht

Bij de tweestapsverificatie hebben wij als voorbeeld ingesteld dat we niet alleen willen inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord, maar ook met een sms-code. Bij het betalen van je tickets, log je in op je PayPal-account waarna je dit scherm krijgt. Klik op doorgaan. Je krijgt nu een sms-bericht toegestuurd met een code. Vul die in op het volgende scherm dat je krijgt en je kan vervolgens betalen. Heb je gekozen voor een verificatie-app dan krijg je daarover een melding in plaats van de sms-mogelijkheid.


Update  •  424 standpunten